29 mars 2019
20:00

Tungelsta IF

Referat: Västerhaninge IF - Tungelsta IF

Det blev en genomkörare på fredagen. Som väntat blev det lite hetsigt och det var precis det vi behövde. Västerhaninge var det spelförande laget och hade det mesta bollinnehavet, Tungelsta stod lågt och försökte kontra. Första halvlek slöt 0 - 0.

Andra halvlek fortsatt ett markant bollinnehav speciellt första tjugo av andra då Västerhaninge kanske hade sin bästa period. 1-0 kom genom Mohamed i den 60:e minuten, en fin genomskärare av Adam, Mohamed fri och ett kliniskt avslut vid målvaktens högra stolpe.

Västerhaninge trummade på och skapade chanser men istället är det Tungelsta som gör nästa mål. Man lyckas skapa två hörnor och den andra hörnan skruvas direkt i mål. Västerhaninge läts sig inte nedslås av det. Fyra minuter senare i den 76:e Kevin spelar fram Adam som verkligen bombar in bollen otagbart för Tungelstas målvakt. Det var Adams fjärde mål på två matcher kan han hålla det snittet är vi mer än nöjda.
Västerhaninge kostade även på sig att bränna en straff så siffrorna stannade vid 2-1. Med tanke på alla målchanser borde kanske siffrorna varit något större.

Vi tackar Tungelsta för en bra match och önskar dom lycka till i seriespelet.

Ny vecka, hårt jobb sen väntar Värtan på lördag i genrepet.